Minden cold comes the night Termékek

Alternatív ajánlatok

Nem találtunk olyan termék, amely megfelel a keresés, mi lenne keres hasonló termékek érted-hoz választ-ból.

Keres, kérem várjon ... search

Szálláshelyek keresése Szűrők

shop-filtersKeresett kulcsszavak gyakran visszatérő nagyszámú termékek, melyik május fog némely idő-hoz legel átmenő megtalálni, amire szüksége van. Ez a folyamat egyszerűsítése érdekében Vaboose biztosít a keresési eszközöknek és a szűrő segít megtalálni a termékeket, könnyen és gyorsan. Ez magában foglalja:
 1. Szűrés kategória

  A kulcsszavak megfelelő termékek sorolhatók kategóriában a tételek számát az egyes kategóriák mellett a cím jelenik meg. -Hoz feltár a kategóriák, kattintson a nyílra a Szűrőnév. Minden kategóriában felsorolt van egy jelölőnégyzet. Válassza ki a kategóriát, hogy megjelenítse az adott kategóriába tartozó termékek melletti jelölőnégyzetet, majd kattintson a frissítés Keresés gomb alatt a szűrőket, hogy frissítse az oldalt.

 2. Szűrés a kereskedő

  Kereskedők szűrő lehetővé teszi, hogy megjelenítéséhez értékesített termékek kell adott kereskedők kategória termékek mellett használható. A keresési eredmények kategorizálva kereskedők és bemutatás betűrendben. -Hoz feltár a kereskedők listáját, kattintson a nyíl gombra a kereskedő szűrőnév. Minden kereskedő van egy jelölőnégyzet segítségével válassza ki. Válasszuk a sok kereskedő szeretné szűrni az eredményeket, majd a frissítés Keresés gombra alul a szűrőket, hogy frissítse az oldalt. Ha kész, csak a kijelölt kereskedők által értékesített termékek jelenne meg.

 3. Szűrés ár szerint

  Után a kulcsszavas keresés vannak csoportosítva ár sorba rak, úgy, hogy attól függően, hogy az ár a termékek készen áll a termék fizetni a termékeket szűrheti felsorolt termékek. Ár sorba rak szerinti szűréshez kattintson a nyílgombra, az ár tartományban szűrő címe mellett jelenik meg. Ez felfedi az árak, mint néhány elérhető az oldalon felsorolt termékek esetében. Minden árkategóriában van egy rádió gomb, amely lehetővé teszi, hogy válassza ki egy árkategóriában egy időben. Kiválasztása után a sor, a frissítés Keresés gombra a szűrő alján. Ha elérhető előre definiált árfekvésben nem felelnek meg a kritériumoknak, az ár skálaválasztó csúszka segítségével adja meg az egyéni árfekvésben. Ár skálaválasztó csúszka biztosít a fogantyúkat, melyek segítségével az alsó és felső határokat. Ha kijelölve, kattintson a frissítések keresését, hogy frissítse az oldalt.

 4. Válogatás

  Kulcsszó keresés eredményeként felsorolt termékek növekvő vagy csökkenő sorrendben lehet rendezni, az egyik az alábbi kritériumoknak:

  Relevancia: megjelenik a termékek mennyire hasonlít a termék megnevezése és leírása, hogy a keresési kulcsszót. Csökkenő sorrendben, a legtöbb hasonló termékek jelenne meg, először, és fordítva.

  Ár: ár szerinti rendezés eredményt a sorrendben a reklámozott termék ára

  Cím: rendelési cím a termék neve betűrend szerint rendezett mappákként.

 5. Tördelés

  Ha a termékek megfelelő keresési feltételeket és szűrők száma meghaladja a maximális száma oldalanként konfigurált termékek, azok lapszámozott, az oldalszámokkal listázott fenti és alul a keresési eredmény. Kattintson a megfelelő oldalszámot jeleníti meg a kiválasztott oldal. Megváltoztatása bármelyik korábban kiválasztott kíván, alapértelmezés szerint jeleníti meg az első oldalon, amely megfelel a szűrők.

Választott szűrők csoportja nem térnek vissza a listát a vágy, ha továbbra is fennáll, távolítsa el a minden szűrők már korábban alkalmazott a kutatás eredmény mellett csattanó a orrgazdaság gomb szűrők, amely alatt a szűrők jelenik meg. Akkor lehet kezdeni újra, szűrési eredmények mint szükséges.

Hozzászólások és vélemények

Ossza meg a Facebook-on

Részvény Vaboose

Megosztotta a barátaiddal? Szeret minket, és ossza meg barátaival és családjával. A hírt, és segíteni másokon, megment pénz-val nagy ajánlatok és kedvezmények Vaboose.Kérjük ne jelenjék meg többé